Rajdy|FormuÅ‚a 1|GSMP|WyÅ›cigi|OffRoad|Rallycross|Inne| 
TopRally.pl
Trzech Panów Q:
Najobszerniejsza w internecie baza osiągnięć:

- Janusza Kuliga,
- Leszka Kuzaja i
- Tomasza Kuchara
Współpraca
Jeżeli chcesz współtworzyć nasz serwis rajdowy lub posiadasz materiały, które chciałbyś aby się tutaj znalazły - napisz do nas:
redakcja[malpa]toprally.pl.
Materiał filmowy: GSMP Limanowa - relacja
GSMP Limanowa - relacja
Data dodania: 2009-10-20
GSMP Limanowa 2009 "Przełęcz pod Ostrą" - KLIP RELACJA
Rok temu w lipcu zapoczątkowano starania o stworzenie w okolicach Limanowej jednej z najlepszych tras przeznaczonych do wyścigów górskich w Polsce. Podczas spotkania władz starostwa z przedstawicielami Polskiego Związku Motorowego omawiano techniczne i organizacyjne sprawy związane z przygotowaniem i organizacją zawodów rangi Górskich Samochodowych Mistrzostw Polski. Planowana trasa o długości 6200 m prowadzi ze Starej Wsi (koło Limanowej) na Przełęcz pod Ostrą. Szef zespołu ds. torów i tras wyścigowych w PZM, Andrzej Marcinkiewicz uważa, że może to być jedna z najlepszych w Polsce tras do wyścigów górskich.


Długość trasy 6200 m
Różnica wzniesień 323 m
Åšredni wznios trasy 5,37 %
Ilość zakrętów prawych 18
Ilość zakrętów lewych 17
Szerokość trasy max. 6 m
Start 512m n.p.m. Stara WieÅ›
Meta 845m n.p.m. szczyt Przełęczy pod Ostrą
Dodal: robo
Redakcja TopRally.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść i materiał zamieszczany w serwisie YouTube.com. Jeśli uważasz, że zamieszczony materiał nie powinien być publikowany na łamach naszego portalu, zgłoś to nam jak najszybciej.
© 2000-2014 Copyright by TopRally.pl, All Rights Reserved 
Ta strona używa Cookies

Informujemy, iż w serwisie TopRally.pl sÄ… wykorzystywane pliki cookies. 

Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies i rezygnacji z możliwości ich stosowania w swojej przeglądarce internetowej.

WiÄ™cej informacji na temat stosowania plików cookies znajduje siÄ™ w Polityce PrywatnoÅ›ci.

Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować Cookies.

Akceptuj cookies