Rajdy|Formuła 1|GSMP|Wyścigi|OffRoad|Rallycross|Inne| 
TopRally.pl
RSMP | WRC | RPP | RSME | KJS | Inne | IRC
Trzech Panów Q:
Najobszerniejsza w internecie baza osiągnięć:

- Janusza Kuliga,
- Leszka Kuzaja i
- Tomasza Kuchara
Współpraca
Jeżeli chcesz współtworzyć nasz serwis rajdowy lub posiadasz materiały, które chciałbyś aby się tutaj znalazły - napisz do nas:
redakcja[malpa]toprally.pl.
Aktualności
2012-10-13 08:12
Piątek dla Basso
Giandomenico Basso prowadzi po piątkowym etapie Rajdu Sanremo. Włoch startujący w Fieście RRC ma 25.6 sekundy przewagi nad drugim Kopeckim.

Basso wygrał trzy z czterech odcinków specjalnych, w tym najdłuższy 44 km, Ronde. Jeden triumf ma na swoim koncie Kopecki. Na czwartym odcinku błąd popełnił Hanninen, który po OS3 awansował na czwarte miejsce.


Wyniki po OS4:
1. Basso/ Dotta (Fiesta RRC) 58.59,3
2. Kopecky/Dressler (Fabia S2000) +25,6
3. Perico/Carrara (207 S2000) +1.06,6
4. Albertini/Scattolin (207 S2000) +1.12,9
5. Breen/Nagle (207 S2000) +1.13,3
6. Andreucci/Andreussi (207 S2000) +1.19,5
7. Campedelli/Fappani (DS3 R3T) +3.14,9
8. Turan/Zsiros (Fiesta S2000) +3.18,9
9. Vescovi/Guzzi (Clio R3) +3.35,7
10. Michelini/Bosi (DS3 R3T) +3.43,0
Dodaj do:

(Wojciech Fuk)

2012-10-13 22:07:00Włoski rajd dla Włocha2012-10-13 08:12:00Piątek dla Basso
Kalendarze:
    Medaliony Motoryzacji - Janusz Kulig
    Tomik poświęcony śp. Januszowi Kuligowi. Wspomnienia bliskich, znajomych, dziennikarzy i kibiców. Biografia, historia startów, ostatni wywiad oraz zdjęcia i filmy o Januszu Kuligu.

    Więcej informacji 



    Logowanie
    Login:
    Hasło: 
    © 2000-2014 Copyright by TopRally.pl, All Rights Reserved 
    Ta strona używa Cookies

    Informujemy, iż w serwisie TopRally.pl są wykorzystywane pliki cookies. 

    Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies i rezygnacji z możliwości ich stosowania w swojej przeglądarce internetowej.

    Więcej informacji na temat stosowania plików cookies znajduje się w Polityce Prywatności.

    Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptować Cookies.

    Akceptuj cookies